David Antó

Fundador de LookSun, Coach professional i Expert en Coaching d'equips certificat per la ICF. Entrenador de futbol. Llicenciat en ADE, Executive MBA i PDD per IESE. Desenvolupa programes de coaching en clubs esportius i treballa a nivell individual amb entrenadors, equips i esportistes individuals. Director Acadèmic del PAD (Programa d'Alta Direcció), Ponent als Programes d'esports de Màster i Postgrau de Eserp Fundació Universitària. Compta amb més d'1.600 hores com a formador i coach.

Directiu i professional expert en Management amb més de 30 anys d'experiència professional, en empreses familiars, on ha ocupat diferents càrrecs professionals, liderant equips i especialitzant-se en processos de reorganització, control i gestió del canvi. La seva trajectòria professional li ha permès conèixer sectors d'activitat tant de producció com de serveis molt diversos, identificant les palanques de cada negoci i influint sobre elles.

Llicenciat com a B.S.B.A. amb doble Major en Màrqueting i Finances per la Coastal Carolina University-ICFE, PDD (IESE), MBA Executive (INESE), Postgrau Direcció comercial (UB) i Coach Certificat i Expert en Coaching d'Equips per la International Coach Certification (ICF).

Director Acadèmic del Programa de formació per a directius PADPime (PT UdGirona), Ponent per a estudiants de diferents Masters en Eserp. Especialitzat en el mètode del cas, dinàmiques d'equip, ha impartit formació in company per a equips funcionals i multidisiplinaris.

Compagina la direcció de l'empresa de consultoria amb l'exercici del Coaching executiu, esportiu i d'equips, per posar-se al servei dels seus clients i acompanyar-los en el camí que els porta a aconseguir els seus reptes ja siguin personals i/o professionals.